Wat is airless klaar stucwerk?

Sausklaar stucwerk is in principe klaar voor afwerking met de airless spuit. Het resultaat wordt nog strakker als u het stucwerk airless klaar laat maken.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij om sausklaar gestucte wanden en plafonds airless klaar te laten maken en de naden (rondom) strak af werken met kitwerk.


Waarom zou u sausklaar gestucte wanden airless klaar laten maken?

Als de stukadoor vertrekt, is het stucwerk over het algemeen namelijk nog nat. Vaak zitten er dan nog wat plekjes (bv. krasjes) die bijgeschuurd en daarna even opnieuw gepleisterd moeten worden. Bij een goede stukadoor, is dat vaak minimaal, maar lang niet al het stucwerk dat wij tegenkomen is goed te noemen ..

Als van de spuiter verwacht wordt dat deze dit dan ‘even’ bijwerkt, neemt de hoeveelheid meerwerk vaak al gauw onwenselijk grote proporties aan.

De stukadoor is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de ondergrond die hij aflevert, de spuiter brengt daarop vervolgens een nieuwe afwerking aan.

De spuiter is verantwoordelijk voor de kleur, dekking en hechting op de ondergrond. Wanneer u wilt dat hij zich hierover eerst ontfermt, moet daar ook (extra) tijd voor worden ingeruimd.


Prijzen airless klaar maken

Wij rekenen voor het airless klaar maken van de ondergrond standaard een extra dag à €275,00 (excl. Btw)

Wanneer wij zelf het stucwerk verzorgen rekenen wij hiervoor een toeslag van €1,00 p/m2 (excl. Btw).

OptiePrijs (excl. Btw)
Airless klaar maken
- vanaf sausklaar
+ €1,00 p/m2
Aanbrengen kitwerk€275,00
+ materialen

Stucwerk

Ondergrond

– Typen stucwerk

– Stuc-afwerkingen

– Meer informatie

Offerte aanvragen

%d bloggers liken dit: