Schilderwerk is de term die wordt gebruikt voor het verven van bv. kozijnen, trappen of deuren etc. zowel binnen, als buiten. De schilderlak wordt aangebracht door de schilder, waardoor het geheel van een nieuwe kleur voorzien.
De schilder verzorgt (indien nodig) de volgende werkzaamheden: afplakken, plamuren, schuren, gronden / grondverf aanbrengen, aflakken / verven. De schilder kan zowel op hout, kunststof als metaal schilderen. Binnen schilderwerk en buitenschilderwerk behoren beide tot de mogelijkheden.
Spackspuitbedrijf M.B. werkt samen met ervaren schilders, waardoor wij behalve de afwerking van de wanden en plafonds, ook keurig schilderwerk in uw woning kunnen verzorgen.
Trappen spuiten of kozijnen spuiten doen wij niet, maar trappen schilderen en kozijnen schilderen zeker wel. De schilder brengt het schilderwerk echter met de hand aan. Bij schilderwerk kan er geen vaste prijs per eenheid (bv. een raam) gegeven worden, ga maar na: de grootte hiervan kan verschillen, de kleur (zowel van de afwerking, als van de ondergrond) en ga zo maar door … een prijsopgave voor schilderwerk moet dan ook maat gemaakt worden.
Deze starten bij een dagtarief van €300,00 (excl. Btw en materiaal). De prijzen voor schilderwerk verder op aanvraag, hiervoor kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.
%d bloggers liken dit: