Uw plafond witten zonder strepen, banen of zichtbare aanzetten van de roller? Vanzelfsprekend zijn wij u daarbij graag van dienst d.m.v. spackspuiten, latex spuiten en of aanbrengen stucwerk.

Het “plafond witten” kan zowel een afwerking met latex als met spack betekenen – niet te verwarren met het ouderwetse witkalk wat met de blokkwast werd aangebracht. Het plafond sauzen of rollen met latex is een andere optie.

De moderne techniek voor het witten van plafonds is echter middels spuitwerk: spack spuiten of airless latex spuiten – dit zorgt altijd voor een resultaat zonder banen of strepen.


Wat is de beste keuze voor het witten van uw plafond?

Het plafond witten is een hele klus: u moet alles leegruimen, afplakken, voorstrijken, sauzen, nog een keer rollen, opruimen ..

En dan blijven er naderhand blijven vaak nog aanzetten van de roller, banen en strepen zichtbaar .. of u kunt per ongeluk de muur raken of een lelijke rand tussen wand en plafond achterlaten.

Als de wanden en plafonds in een afwijkende kleur afgewerkt worden, is een rechte lijn als afscheiding belangrijk voor een net eindresultaat. Zeker op ondergronden met een structuur kan dat lastig zijn voor elkaar te krijgen.

Kortom: er zijn vele redenen waarom u ervoor kiest uw klus door een specialist uit te laten voeren i.p.v. om het zelf te doen.

Op de website vindt u meer informatie over spackspuiten en latex spuiten. Als u meer wilt weten of vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact opnemen
%d bloggers liken dit: