Voor welke prijs spackspuiten en welke prijs latex spuiten wordt aangeboden, is van een aantal factoren afhankelijk – waaronder het aantal m2, de gewenste kleur(en), evt. noodzakelijke voorbehandelingen etc.


Oppervlakte wanden en plafond berekenen

Wij hebben op onze website een aparte tool ingebouwd voor het berekenen van het aantal m2 van wanden en plafond(s) – deze vindt u hieronder.

Omdat het aantal m2 is zowel bij het verkrijgen van de prijs van spackspuiten als latex spuiten van belang is, hebben wij deze rekentool bovenaan de pagina geplaatst.Bron: ‘Bereken oppervlakte (m2)’


Prijs spackspuitwerk per m2 berekenen

Om snel een antwoord te vinden op de vraag: “Wat kost spackspuitwerk per m2?” – gebruikt u de rekentool die hieronder staat.

Hiermee ontvangt u snel en eenvoudig meer informatie over (de hoogte van) de prijs van spackspuiten.Bron: ‘Prijs spackspuitwerk per m2’


Prijs latex spuiten per m2 berekenen

Om snel een antwoord te vinden op de vraag: “Wat kost latex spuiten per m2?” – gebruikt u de rekentool die hieronder staat.

Hiermee ontvangt u snel en eenvoudig meer informatie over (de hoogte van) de prijs van airless latex spuitwerk.Bron: ‘Prijs latex spuiten per m2’


Wanneer kunt u deze tools gebruiken?

De snelle prijsopgave die u via de website kunt ontvangen is beperkt, d.w.z. dat u weliswaar direct een prijsopgave op basis van de m2-prijs kunt ontvangen, maar, dit maakt goed advies van een expert in ons vakgebied nog niet overbodig.

Heeft de ondergrond bv. een voorbehandeling nodig of u wilt verschillende kleuren laten aanbrengen? Dan volstaan de bovenstaande tools niet meer.


Direct offerte aanvragen

Wij adviseren u in ieder geval altijd, als u een gerichte prijsopgave wilt ontvangen, om hiervoor een offerte bij ons aan te vragen: zowel voor spackspuiten als latex spuiten

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact opnemen
%d bloggers liken dit: