Reparaties aan wanden en plafond

Pagina

Schade herstellen, repareren of bijwerken aan muren en plafond

Spackspuitbedrijf M.B. verzorgt reparaties aan vele verschillende ondergronden … van kleine herstelwerkzaamheden tot complete renovaties.

scheuren-muur

Wij kunnen u van dienst zijn bij waterschade op muren en plafond, nicotine-aanslag of vetvlekken op muren of plafond, scheuren, kieren, naden, gaatjes, afbladderende verf … en ga zo maar door.


Soorten reparaties wanden en plafond

Spackspuitbedrijf M.B. kan o.a. de volgende herstelwerkzaamheden aan wanden en plafond voor u uitvoeren:

Bij ons kunt u dus met alle soorten schades aan muren en plafond terecht.


Waterschade wanden en plafond repareren

Vochtplekken in uw gespoten plafond wegwerken, losse stukken plafond verwijderen en ga zo maar door … waterschade op muren en plafond herstellen.

Waterschade herstellen muren en plafond


Waterschade wanden en plafond herstellen via verzekering

Uiteraard kunnen wij u ook verder helpen wanneer het verzekeringswerk betreft. In zo’n geval stellen wij een herstel-offerte op, die u bij uw verzekeraar kunt indienen.

Wanneer u een eigen huis bezit, bent u normaliter via de opstalverzekering verzekerd voor het herstellen van schade na een lekkage. In een huurwoning dient u waterschade(s) te melden aan uw verhuurder.


Reviews van onze klanten

Hier kunt u beoordelingen en reacties van onze klanten lezen o.a. over het herstellen van waterschade en andere reparatiewerken:

by Aletta Buizer on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten + latex spuiten in Nieuwerkerk aan den IJssel

Van begin tot het eind als prettig ervaren . Rik komt het opmeten en veel tips gegeven over de obstakels die van zijn plek moesten .Contact verliep prettig vriendelijk en erg behulpzaam...

by Ted en Charlotte on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten en latex spuiten in Rijswijk

Na de offerte werden wij ontvangen door Rik die ons een professionele uitleg gaf hoe men te werk zal gaan. Alle contact momenten werden serieus behandeld en naar alle tevredenheid ...

Spackspuiten in Oud-Beijerland

Prima werk verricht. Heel netjes geworden.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Reviews


Kan iedere schade aan wanden of plafond worden hersteld?

De schade op een ondergrond is soms niet (onzichtbaar) te herstellen.

Dat betekent dat de hele wand (of het plafond) opnieuw gestuct moet worden, in sommige gevallen kan dit zelfs betekenen dat een complete wand of (een deel van het) plafond vervangen moet worden – zelfs daarmee kunnen wij u verder helpen.

Kortom: als u een schade heeft en u wilt deze laten herstellen of daarover advies inwinnen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen