Scheuren in stucwerk repareren, krassen bijwerken, gaten vullen, kieren dichten, het plafond herstellen na het uitbreken van een muur en ga zo maar door … voor reparaties aan uw stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres.


Scheuren in stucwerk repareren

Scheurvorming vindt normaliter plaats als er “werking in de ondergrond” zit: tussen wanden en plafonds, platen of blokken t.o.v. elkaar of van een rachel .. en dat oogt niet fraai.


Latex spuitwerk / sauswerk herstellen

Glad stucwerk (sausklaar) wordt normaliter met latex afgewerkt, loslatende verflagen kunnen ook lelijke schades veroorzaken. Soms is opnieuw stucen of het aanbrengen van stuc-reparaties hierdoor noodzakelijk.


Stucwerk scheuren nieuwbouw woningen

Preventief tegen scheuren brengt de stukadoor of spackspuiter gaasband aan op de plekken die gevoelig zijn, waar een mogelijke scheur zou ontstaan. Voorkomen is helaas niet mogelijk.

Middels het gaaswerk wordt gezorgd dat als er een scheur ontstaat, deze recht (op het gaas) scheurt en dus makkelijker bij te werken is.


Offerte herstellen stucwerk

Wij bekijken per geval natuurlijk hoe ernstig de schade is, maar in bijna alle gevallen kunnen wij ervoor zorgen dat uw wanden en/of plafonds er weer als nieuw uit komen te zien.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen


Ga naar: Reparaties


Tags:

One response

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact opnemen
%d bloggers liken dit: