Wilt u uw wanden of plafond glad maken? De stukadoor verzorgt stucwerk wanden en plafonds voor een strakke ondergrond (bv. voor afwerking met latex spuiten of spackspuiten). Spackspuitbedrijf M.B. verzorgt stucwerk voor haar klanten in de nieuwbouw en bestaande bouw (renovatie projecten) – zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt en aannemers.


Wat is stucwerk? 

Stucen (of stuken) wordt uitgevoerd door een stukadoor. Het doel is van stucen wanden en plafond glad maken. Het type stucwerk dat aangebracht wordt, is afhankelijk van de gewenste afwerking van de stuclaag. Glad stucwerk heeft altijd nog verdere afwerking nodig (bv. spackspuiten of latex spuiten).


Welke soorten stucwerk zijn er? 

Het glad maken van wanden en plafonds wordt ook wel pleisterwerk genoemd. Er wordt dan een stuclaag door de stucadoor aangebracht om de ondergrond vlak te maken. Bij een stuclaag van meer dan 7mm spreekt men van raapwerk.

Behangklaar en sausklaar stucen zijn de bekendste varianten. Behangklaar gestucte ondergronden zijn geschikt voor afwerking met spackspuitwerk, behang of sierpleister. Sausklaar gestucte muren en plafonds zijn gereed voor afwerking d.m.v. sauzen (rollen) of airless latex spuiten.

Er gelden voor de stukadoor uiteraard normen voor t.a.v. de vlakheidsgraad etc. Het TBA (Technisch Bureau Afbouw) heeft daarvan een duidelijk overzicht gemaakt.

Wilt u meer weten over stukadoren? Op onze website worden hierover regelmatig nieuwe artikelen gepubliceerd.

categorie: Stucwerk

Andere soorten stucwerk / stucafwerkingen

Er kan ook gekozen worden voor een andere stucafwerking, bv. sierpleisters zoals spachtelputz.


Wat kost stucwerk per m2? 

De prijzen van stucen kunnen variëren, dit is o.a. afhankelijk van de gewenste afwerkingsgraad en de benodigde dikte stuclaag. Uiteraard kunnen wij stukadoren i.c.m. de gewenste afwerking voor u verzorgen (bv. spackspuiten of latex spuiten).

OppervlakteOndergrondPrijs (excl. Btw)
Behangklaarwanden€15,00 p/m2
plafond€16,00 p/m2
Sausklaarwanden€17,50 p/m2
plafond€20,00 p/m2
< 23 m2wanden€400,00 p/dag
< 20 m2plafond€400,00 p/dag
Prijs per m2

Reviews stukadoor

Hier kunt u beoordelingen en reacties van onze klanten lezen, o.a. over stukadoren:

 by Cees on Spackspuitbedrijf M.B.
Reparatie spack plafond in Zwijndrecht

Hele vette complimenten. Marco en Alex hebben vakwerk afgeleverd, de scheur in het plafond is prachtig gerepareerd. Ze werken snel, het huis was zo 'ingepakt' voor het echte werk kon...

 by Wilma van Drunen on Spackspuitbedrijf M.B.
Stucen + spackspuiten in Rotterdam

Perfect. Alles afplakken, stucwerk en spackspuiten wanden en plafonds. De mannen hebben schitterend werk afgeleverd en waren zelf zeer kritisch op hun eigen werk. Tussen de dagen...

 by Mitchell Hutter on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten in Nieuwgein

Vorige week ons nieuwe huis laten spuiten. Jongens hebben verstand van zaken door het geven van tips. Erg vriendelijk en werken zeer netjes. Top werk!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Reviews

Prijsopgave stucwerk aanvragen

Via onze website kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte voor het stucen van uw wanden en/of plafond(s) aanvragen.

Naar aanleiding van uw offerte aanvraag nemen wij vervolgens z.s.m. (normaliter binnen 24 uur) contact met u op. Op basis van dit contact zullen wij vervolgens de prijsopgave voor u uitbrengen, vaak ontvangt u deze nog dezelfde dag per e-mail.

Offerte aanvragen

Stucen wanden en plafond

%d bloggers liken dit: