Spackspuitbedrijf M.B. is als spuitbedrijf gespecialiseerd in het afwerken van muren en plafonds d.m.v. spackspuitwerk en latex spuitwerk. Daarnaast verzorgen wij ook stucwerk en diverse reparatiewerkzaamheden (o.a. waterschadeherstel) voor wanden en plafond.

Wij bieden daarnaast dus ook nog andere diensten aan, die hieraan complementair zijn. Daarvoor werken wij samen met vaste partijen, uiteraard specialisten in hun vakgebied.


Veel van onze klanten zijn bezig met een verbouwing of gaan binnenkort verhuizen naar een andere woning. Behalve de muren en plafonds, staan er vaak nog veel meer zaken op de wensenlijst om aan te pakken.

Wij zijn van het principe: “schoenmaker blijft zijn leest” – een echte vakman levert immers vakwerk.

Er zijn in de afbouwbranche tegenwoordig veel allround klusbedrijven actief, die tegen ieder verzoek van de de klant ja zeggen. De schilder die ook gaat tegelen, of een tegelzetter die gaat schilderen … dat klinkt voor ons toch niet helemaal logisch.

Wij beoordelen onderaannemers dan ook volgens een professionele standaard, alleen dan kunnen we die met gerust een hart inschakelen voor klussen in uw woning, die voor of na onze ‘eigen werkzaamheden’ moeten plaatsvinden.


Welke andere diensten kunnen wij verzorgen?

U vindt hieronder een overzicht van de ‘overige diensten’ die Spackspuitbedrijf M.B. voor u kan verzorgen.


Afwerkingen muren

  • Sauswerk – muren sauzen, muren rollen
  • Behangen – muren behangen, renovlies etc.

Schilderwerk


Breek- en stripwerk

(= momenteel niet beschikbaar)


Wanden + plafonds vernieuwen

(= momenteel niet beschikbaar)


Wilt u meer weten over één van de bovengenoemde diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen
%d