Welk materiaal wordt er gebruikt bij spackspuitwerk? 

Spack spuitwerk is standaard altijd met Brander Crystal in de kleur wit. Dat is geen mengkleur, andere veel voorkomende kleuren zoals RAL 9010 (gebroken wit) en RAL 9001 (creme wit) moeten wel speciaal gemaakt worden.

Bij spackspuitwerk in kleur maakt de spackspuiter gebruik van Brander Crystal KV.In welke kleuren is spackspuitwerk mogelijk? 

Spack spuiten is in heel veel kleuren mogelijk. U kunt bv. een kleurstaal bij de bouwmarkt uitkiezen of u kunt een kleur kiezen uit de RAL waaier (via RAL kleuren.com). U kunt overigens uit nog veel meer kleurenwaaiers uw gewenste kleur selecteren.

U kunt er tegenwoordig ook kiezen voor het gebruik van een app om de gewenste kleur te bepalen. Op de pagina ‘Downloads‘ op onze website vindt u daarover meer informatie.

Het onderstaande artikel beschrijft bovendien meer over de mogelijkheden bij het bepalen van de gewenste kleur(en) van uw muren en plafonds.Wat kost spackspuiten in kleur? 

Spack op kleur spuiten wordt eigenlijk pas interessant, als u grotere oppervlaktes in één afwijkende kleur wilt laten afwerken.

Voor spackspuitwerk in mengkleuren betaalt u een kleurtoeslag (zie prijzen) dit is aanzienlijk duurder als spackspuiten in de kleur wit. Donkere kleuren zijn überhaupt niet in spack niet te mengen.

Wilt u bv. één (of meerdere) wand(en) in een andere kleur verven? Dat kan, dan adviseren wij deze dan na het spackspuiten met latex op kleur te laten brenngen (d.m.v. airless latex spuiten).


Meer informatie over spack in kleur?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. spackspuiten in kleur? Heeft u interesse in een prijsopgave hiervoor – of wilt u advies hierover inwinnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
%d bloggers liken dit: