Spachtelputz is een sierpleister die wordt gebruikt als wandafwerking. Spachtelputz is in verschillende kleuren, groottes (bv. korrel 1,2 mm of 1,5 mm) en structuren verkrijgbaar. Spachelputz wordt met de hand opgebracht door de stukadoor, dit wordt ook wel ‘spachtelen’ genoemd.


Spachtelputz korrelgrootte

Meer informatie over de verschillende korrelgroottes bij het aanbrengen van spachtelputz op de muur kunt u uiteraard terugvinden op onze website.

Korrelgrootte

Spachtelputz muren verven

Wanneer de spachtelputz (of sierpleister) op uw muren er nog netjes uitziet, is het natuurlijk ook mogelijk deze te overschilderen. Op die manier blijft de structuur (grotendeels) behouden, maar kunt u wel een nieuwe kleur op de muur aanbrengen.Wat is het verschil tussen spack en spachtelputz?

Er bestaat vaak onduidelijkheid over het verschil tussen spachtelputz en spack. Dat is logisch: beide zijn veelvoorkomende structuurafwerkingen. Het belangrijk om dat onderscheid duidelijk te maken, omdat de beide niet altijd op dezelfde manier behandeld kunnen worden. Op onze website vertellen wij u uiteraard meer over het verschil tussen spack en spachtelputz.Wat kost spachtelputz?

De prijzen voor spachtelputz zijn op aanvraag.

Neem gerust contact met ons op voor advies – of vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Contact opnemen

Spachtelputz

%d bloggers liken dit: