Wilt u de V-naden tussen de betonplaten in uw plafond laten dichten? Wij kunnen de naden voor de naden voor u dichten en uitvlakken (d.w.z. zonder verdikking) en daarop dezelfde kleur en structuur aanbrengen. V-naden dichtzetten is een bewerking die uitgevoerd kan worden op betonnen plafonds, voor deze met spack gespoten worden. Op reeds met spack gespoten plafonds is dit soms mogelijk.


V-groeven plafond dichtmaken

Ga eerst na of het kanaalplaten of breedplaat beton betreft. Het is van belang dat de platen recht liggen t.o.v. elkaar, om een mooi resultaat te krijgen anders vormt zich een schaduwvlak op de ondergrond. Als de platen recht t.o.v. elkaar liggen, moet het dichtzetten van de V-naden mogelijk zijn. In andere gevallen moet het plafond opnieuw gestuct worden om de V-naden onzichtbaar weg te werken.


Wat kost naden plafond wegwerken?

Standaard rekenen wij hiervoor één dag stukadoorswerkzaamheden à €400,00 excl. Btw. Gaat het om meerdere verdiepingen of heel veel strekkende meters naad? Dan kan de prijs verder oplopen.

Hier zit het opnieuw spackspuiten naderhand nog niet bij inbegrepen, de kosten hiervoor zijn namelijk afhankelijk van de oppervlakte die opnieuw gespoten moet worden. Meer informatie over de m2 prijzen die van toepassing zijn bij spackspuitwerk kunt u uiteraard op onze website terugvinden.

Prijs spackspuiten

Wilt u meer informatie ontvangen over het dichtzetten naden plafond? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend hierover contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Spackspuiten

%d