Gratis en vrijblijvend, binnen 1 minuut !

Offerte aanvragen: Stukadoor (stucen)

Spackspuitbedrijf M.B. helpt u graag met het stukadoren van uw muren en plafonds.

Wilt u uw wanden of plafond glad maken? De stukadoor verzorgt stucwerk wanden en plafonds voor een strakke ondergrond (bv. voor afwerking met latex spuiten of spackspuiten). Spackspuitbedrijf M.B. verzorgt stucwerk voor haar klanten in de nieuwbouw en bestaande bouw (renovatie projecten) – zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt en aannemers.


Wat is stucwerk? 

Stucen (of stuken) wordt uitgevoerd door een stukadoor. Het doel is van stucen wanden en plafond glad maken. Het type stucwerk dat aangebracht wordt, is afhankelijk van de gewenste afwerking van de stuclaag. Glad stucwerk heeft altijd nog verdere afwerking nodig (bv. spackspuiten of latex spuiten).


Welke soorten stucwerk zijn er? 

Het glad maken van wanden en plafonds wordt ook wel pleisterwerk genoemd. Er wordt dan een stuclaag door de stucadoor aangebracht om de ondergrond vlak te maken. Bij een stuclaag van meer dan 7mm spreekt men van raapwerk.

Behangklaar en sausklaar stucen zijn de bekendste varianten. Behangklaar gestucte ondergronden zijn geschikt voor afwerking met spackspuitwerk, behang of sierpleister. Sausklaar gestucte muren en plafonds zijn gereed voor afwerking d.m.v. sauzen (rollen) of airless latex spuiten.

Er gelden voor de stukadoor uiteraard normen voor t.a.v. de vlakheidsgraad etc. Het TBA (Technisch Bureau Afbouw) heeft daarvan een duidelijk overzicht gemaakt.

Wilt u meer weten over stukadoren? Op onze website worden hierover regelmatig nieuwe artikelen gepubliceerd.

categorie: Stucwerk

Andere soorten stucwerk / stucafwerkingen

Er kan ook gekozen worden voor een andere stucafwerking, bv. sierpleisters zoals spachtelputz.


Wat kost stucwerk per m2? 

De prijzen van stucen kunnen variëren, dit is o.a. afhankelijk van de gewenste afwerkingsgraad en de benodigde dikte stuclaag. Uiteraard kunnen wij stukadoren i.c.m. de gewenste afwerking voor u verzorgen (bv. spackspuiten of latex spuiten).

OppervlakteOndergrondPrijs (excl. Btw)
Behangklaarwanden€15,00 p/m2
plafond€16,00 p/m2
Sausklaarwanden€17,50 p/m2
plafond€20,00 p/m2
< 23 m2wanden€400,00 p/dag
< 20 m2plafond€400,00 p/dag
Prijs per m2

Reviews stukadoor

Hier kunt u beoordelingen en reacties van onze klanten lezen, o.a. over stukadoren:

 by dhr. Timmermans on Spackspuitbedrijf M.B.
Latex spuitwerk in Weert

Wij zijn tevreden over het latex spuitwerk in onze woning. Planning en commercieel contact verloopt soepel via Rik. Uitvoering ging volgens planning, verliep (zeer) snel en resultaat...

Op deze klus zijn muren en plafonds van een bestaande woning afgewerkt d.m.v. latex spuitwerk in RAL 9016.

 by Dinja Hoitink on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten appartement in Gouda

Ik ben super tevreden over Spackspuitbedrijf MB. Rik is makkelijk om mee te praten en zijn adviezen zijn erg handig. De spackspuiters hebben zeer goed werk afgeleverd en toen ze tegen...

Op deze klus is zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: spackspuiten muren en plafonds, diverse herstelwerkzaamheden / reparaties muren en het isoleren van de wanden i.v.m. verwijderd behang.

 by Kees on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten in 2 ruimtes in Ophemert

Ik ben zeer tevreden over Spackspuitbedrijf MB: van offerte tot en met uitvoering. Het offertetraject verliep vlot, ik had binnen 1 dag een duidelijke offerte. Het contact via ...

Op deze klus diverse reparaties op muren uitgevoerd en donkere muren afgewerkt d.m.v. wit spackspuitwerk.

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Reviews

Prijsopgave stucwerk aanvragen

Via onze website kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte voor het stucen van uw wanden en/of plafond(s) aanvragen.

Naar aanleiding van uw offerte aanvraag nemen wij vervolgens z.s.m. (normaliter binnen 24 uur) contact met u op. Op basis van dit contact zullen wij vervolgens de prijsopgave voor u uitbrengen, vaak ontvangt u deze nog dezelfde dag per e-mail.

Offerte aanvragen

Stucen wanden en plafond

%d