Is het mogelijk spackspuitwerk te repareren of herstellen?

Ja, beschadigingen aan uw muren of spackplafond zijn normaliter door de de spackspuiter prima te herstellen, al ligt dat natuurlijk wel aan de ernst van de schade. Bij grotere schades kan het noodzakelijk zijn eerst stucwerk aan te laten brengen door de stukadoor.


Welke soorten reparaties spackspuitwerk zijn er?

Scheuren in spackspuitwerk repareren of uw spackplafond herstellen na waterschade behoren daarin tot de mogelijkheden. Maar ook bv. uw spack gespoten plafond repareren na het uitbreken van een muur is mogelijk.

Dergelijke reparaties worden uitgevoerd met gips. Omdat spack een korrelstructuur heeft en met gips beschadigingen juist glad aangesmeerd worden, moet naderhand de structuur worden hersteld. 

In verband met kleurverschil is het altijd raadzaam om het hele plafond opnieuw te laten spackspuiten i.p.v. plaatselijk bijspuiten met spack. 


Meer informatie over spackspuitwerk repareren?

In het onderstaande artikel leest u meer over spackspuitwerk herstellen op muren en plafond:


Wat zijn de kosten voor herstellen schade spackspuitwerk?

De prijzen voor het reparaties en herstelwerk aan spackspuitwerk zijn op aanvraag, omdat de grootte van de schade natuurlijk kan variëren. Neem hierover gerust contact met ons bij vragen of voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact opnemen

Spackspuiten


Ga naar: Reparaties


%d bloggers liken dit: