Voordelig uw klus laten uitvoeren?

Op de website vindt u praktische tips voor vooraf, tijdens en na de klus.

Daarnaast biedt Spackspuitbedrijf M.B. u ook een aantal bespaarmogelijkheden:

  • Zelf de vloer afdekken (met stucloper)
  • Zelf kitwerk aanbrengen
  • Zelf behang afstomen / verwijderen
  • Zelf Brander Isotex aanbrengen (isoleren)
  • Zelf gaatjes dichtzetten etc.

In zo’n geval bent u er wel zelf voor verantwoordelijk dat dit goed uitgevoerd wordt. Als dat niet het geval is, zullen wij dit niet kosteloos herstellen voor u.

Een aanbevolen (en dus noodzakelijke) voorbehandeling achterwege laten om de prijs te drukken, is echter iets wat wij sterk afraden. Niet voor niets luidt het gezegde: goedkoop is duurkoop.

Een verbouwing of verhuizing kost nu eenmaal een hoop geld. Veel mensen merken dat in de portemonnee, maar daardoor zijn wij  heel vaak een “verkeerde zuinigheid” tegengekomen.

Bijvoorbeeld: ‘op hoop van zegen’ gaan doe-het-zelven, terwijl de benodigde kennis en kunde voor de klus ontbreekt.

Vaak wordt er dan bv. het verkeerde materiaal gebruikt en moet het later (met hogere kosten) hersteld worden omdat het resultaat enorm teleurstellend is.

Zo’n project kost u dan véél meer tijd en geld, dan wanneer het de eerste direct goed aangepakt was. Terwijl er dus ook mogelijkheden zijn om te besparen als de klus wél goed aangepakt wordt.

Wij willen uiteraard met u meedenken om tot een gunstig geprijsde aanbieding te komen, maar dan wel zodanig, dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit die wij afleveren.

Een goede prijs-kwaliteit verhouding leveren vinden wij namelijk belangrijker als de allergoedkoopste zijn.

%d bloggers liken dit: