Voordelig uw klus laten uitvoeren?

Op onze website vindt u praktische tips voor voorafgaand, tijdens en na de klus.


Daarnaast biedt Spackspuitbedrijf M.B. u ook een aantal bespaarmogelijkheden:

  • Zelf de vloer afdekken (met stucloper)
  • Zelf kitwerk aanbrengen
  • Zelf behang afstomen / verwijderen
  • Zelf Brander Isotex aanbrengen (isoleren)
  • Zelf gaatjes dichtzetten etc.

In zo’n geval bent u er wel zelf voor verantwoordelijk dat dit goed uitgevoerd wordt. Als dat niet het geval is, zullen wij dit niet kosteloos herstellen voor u.Besparen op de juiste zaken: goedkoop is duurkoop

Een aanbevolen (en dus noodzakelijke) voorbehandeling achterwege laten om de prijs te drukken, is echter iets wat wij sterk afraden. Niet voor niets luidt het gezegde: goedkoop is duurkoop.

Een verbouwing of verhuizing kost nu eenmaal een hoop geld. Veel mensen merken dat in de portemonnee, maar daardoor zijn wij  heel vaak een “verkeerde zuinigheid” tegengekomen.

Bijvoorbeeld: ‘op hoop van zegen’ gaan doe-het-zelven, terwijl de benodigde kennis en kunde voor de klus ontbreekt. Vaak wordt er dan bv. het verkeerde materiaal gebruikt en moet het later (met hogere kosten) hersteld worden omdat het resultaat enorm teleurstellend is.

Zo’n project kost u dan véél meer tijd en geld, dan wanneer het de eerste direct goed aangepakt was. Terwijl er dus ook mogelijkheden zijn om te besparen als de klus wél goed aangepakt wordt.


Advies m.b.t. besparen op de klus

Wij willen uiteraard met u meedenken om tot een scherpe offerte te komen.

Dat willen wij echter niet ten koste doen van de kwaliteit die wij afleveren. Een goede prijs-kwaliteit verhouding bieden vinden wij belangrijker als de allergoedkoopste zijn.

Als u interesse heeft in een scherpe offerte of u heeft vragen over besparingsmogelijkheden, kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen
%d