Bepaal eerst

Voorafgaand aan uw klus (of dat nu spackspuitwerk , latex spuitwerk of stucwerk betreft) is er altijd een aantal zaken waarmee u rekening moet houden. Deze zaken zijn voor ons ook van belang, om u van een gerichte prijsopgave te kunnen voorzien.


Oppervlakte muren en plafond (m2)

Om een offerte op te kunnen maken is het noodzakelijk om te weten hoeveel m2 muren en/of plafonds er (ongeveer) gespoten en/of gestuct moeten gaan worden. Wij kunnen het aantal m2 uiteraard ook voor u berekenen a.d.h.v. een plattegrond.


Ondergrond muren en plafond

Hoe zijn de wanden en plafonds op dit moment afgewerkt? Er kan bv. spack op het plafond en spachtelputz op de wanden zitten.


Reparatiewerk muren en plafond

Is er sprake van beschadigingen op muren plafond? Dat kan bv. inhouden: waterschade, scheuren, nicotine aanslag, gaten, loszittend stucwerk etc. Dit is uiteraard van belang om u van een correcte prijsopgaaf te kunnen voorzien.


Afplakken

Wij beschouwen een hoop afplakwerkaamheden als ‘standaard afplakwerk’. Er zijn ook situaties, bv. wanneer er balken of plafond afgeplakt moeten worden, dat er sprake is van ‘extra afplakwerk’.


Afdekken vloeren

Wilt u de vloer behouden? Dan moet deze afgedekt worden. Als u de vloer gaat vervangen kan het in sommige gevallen toch raadzaam deze af te dekken. Dit is iets wat ook zelf kunt voorbereiden.


Afdekken trappen

Als de trap netjes en schoon moet blijven, moet deze volledig worden afgedekt. Wordt deze later nog afgewerkt? Dan is dat vaak niet noodzakelijk.


Steiger nodig

Bij werken op hoogtes vanaf 3,0 meter, kan het gebruik van een (kamer-) steiger noodzakelijk zijn.


Gewenste afwerking

Uiteraard kunnen wij geen prijsopgave voor u opmaken als wij niet weten wat uw wensen zijn. Wij kunnen u op basis hiervan wel adviseren en bij twijfel evt. ook een offerte voor verschillende afwerkingen voor u opmaken. Daarover kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Direct offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan via de website, voor de volgende werkzaamheden:

Spackspuiten
Latex spuiten
Stucwerk

Offerte aanvragen overige diensten

Wilt u een offerte aanvragen voor één van onze andere diensten? (bv. spachtelputz, waterschade herstel of schilderwerk). Daarvoor kunt u terecht op de contactpagina van onze website.

Offerte aanvragen
%d