Onze behanger verzorgt natuurlijk muren behangen. Voor het aanbrengen van renovlies behang, glasvlies behang, glasweefsel behang, motief behang, papier behang, vinyl behang, acryl behang, textiel behang, foto behang en ga zo maar door .. kunt u bij ons terecht.Behangen muren populair

Er is een tijd geweest waarin in de meeste woningen alle muren behangen waren. Tegenwoordig horen wij vaak dat bv. de slaapkamer muren behangen zijn, maar de rest van de woning niet. Muren behangen lijkt dus iets aan populariteit ingeboet te hebben.


Renovlies behangen muren nieuwbouw

Sinds de komst van het renovlies behang, zien wij de vraag naar muren behangen (zeker in de nieuwbouw) echter weer toenemen.

Renovlies behang is een veel gebruikt alternatief voor stucwerk in de nieuwbouw o.a. vanwege het ontstaan van krimpscheuren. Over stucwerk nieuwbouw hebben wij een uitgebreid artikel op onze website gepubliceerd.Dit betekent overigens geen trendbreuk qua ‘styling’. Men wil namelijk het effect van stucwerk i.c.m. latex spuitwerk ‘nabootsen’ – strakke gladde muren. En op een goedkopere manier tot een ‘vergelijkbaar’ resultaat te verkrijgen.


Professionele behanger

Spackspuitbedrijf M.B. is gespecialiseerd in spackspuitwerk, stukadoorswerk en schilderwerk (= latex spuiten) van muren en plafonds.

Wij zijn u natuurlijk ook graag van dienst met het het behangen van muren.

Muren behangen laten wij over aan onze gespecialiseerde partner. Wij werken hiervoor samen met een vaste partij, een professionele behanger. Wij verzorgen behangen altijd i.c.m. één van onze andere diensten.

Bijvoorbeeld: renovlies behangen en latex spuiten, wand opnieuw behangen na lekkage ( waterschade) of na spackspuiten de wanden van een slaapkamer behangen.

Kortom: als u alles m.b.t. het afwerken van uw muren (en plafonds) in één hand wilt houden, bent u bij ons aan het juiste adres.


Wilt u uw muren laten behangen door onze behanger?

De prijzen voor behangen zijn op aanvraag. Uiteraard kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen bij vragen, voor advies of voor een prijsopgave op maat.

Contact opnemen
%d