Reparaties aan wanden en plafond

Pagina

Schade herstellen, repareren of bijwerken aan muren en plafond

Spackspuitbedrijf M.B. verzorgt reparaties aan vele verschillende ondergronden … van kleine herstelwerkzaamheden tot complete renovaties.

scheuren-muur

Wij kunnen u van dienst zijn bij waterschade op muren en plafond, nicotine-aanslag of vetvlekken op muren of plafond, scheuren, kieren, naden, gaatjes, afbladderende verf … en ga zo maar door.


Soorten reparaties wanden en plafond

Spackspuitbedrijf M.B. kan o.a. de volgende herstelwerkzaamheden aan wanden en plafond voor u uitvoeren:

Bij ons kunt u dus met alle soorten schades aan muren en plafond terecht.


Waterschade wanden en plafond repareren

Vochtplekken in uw gespoten plafond wegwerken, losse stukken plafond verwijderen en ga zo maar door … waterschade op muren en plafond herstellen.

Waterschade herstellen muren en plafond


Waterschade wanden en plafond herstellen via verzekering

Uiteraard kunnen wij u ook verder helpen wanneer het verzekeringswerk betreft. In zo’n geval stellen wij een herstel-offerte op, die u bij uw verzekeraar kunt indienen.

Wanneer u een eigen huis bezit, bent u normaliter via de opstalverzekering verzekerd voor het herstellen van schade na een lekkage. In een huurwoning dient u waterschade(s) te melden aan uw verhuurder.


Reviews van onze klanten

Hier kunt u beoordelingen en reacties van onze klanten lezen o.a. over het herstellen van waterschade en andere reparatiewerken:

by Andréa Hagendoorn on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten plafond 1e etage

Dik en dik tevreden zijn wij. De mannen waren keurig op tijd, werkte netjes en hadden het nog naar hun zin ook! Korte en duidelijke lijnen en alles volgens afspraak. De volgende werkzaamheden...

Wand- en plafondwerking in Capelle aan den IJssel

Spackspuitbedrijf M.B. heeft naar volle tevredenheid mijn klus van A t/m Z verzorgt.Hierbij is in korte tijd nogal wat werk verzet: het afplakken van de vloer en trap, behang verwijderen...

Spackpuiten woonkamer in Rotterdam

Er is een review ingevuld. Uitstekend werk geleverd en op korte termijn.Tip van mijn kant: wanneer het klaar is de klant een zonnebril geven omdat alles weer zo wit is 😊. Mooi ...

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Reviews


Kan iedere schade aan wanden of plafond worden hersteld?

De schade op een ondergrond is soms niet (onzichtbaar) te herstellen.

Dat betekent dat de hele wand (of het plafond) opnieuw gestuct moet worden, in sommige gevallen kan dit zelfs betekenen dat een complete wand of (een deel van het) plafond vervangen moet worden – zelfs daarmee kunnen wij u verder helpen.

Kortom: als u een schade heeft en u wilt deze laten herstellen of daarover advies inwinnen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen