reparaties na verbouwing

Bij verbouwingen (bv. een wand verwijderen) dienen er vaak reparaties aan de bestaande muren en plafonds plaats te vinden.

Advies op maat

Vaak kan na enkele reparaties en opnieuw, spuiten een plafond weer als nieuw ogen, maar soms is dit ook niet voldoende.

Wij verzorgen daarom advies op maat.

Zelf schades repareren?

Kleine beschadigingen (bv. gaatjes vullen) kunt u vaak prima zelf repareren. Grotere reparaties zijn natuurlijk werk voor de vakman.

Schade herstellen, repareren of bijwerken aan muren en plafond Spackspuitbedrijf M.B. verzorgt reparaties aan vele verschillende ondergronden … van kleine herstelwerkzaamheden tot complete renovaties. scheuren-muur Wij kunnen u van dienst zijn bij waterschade op muren en plafond, nicotine-aanslag of vetvlekken op muren of plafond, scheuren, kieren, naden, gaatjes, afbladderende verf … en ga zo maar door.
Soorten reparaties wanden en plafond Spackspuitbedrijf M.B. kan o.a. de volgende herstelwerkzaamheden aan wanden en plafond voor u uitvoeren: Bij ons kunt u dus met alle soorten schades aan muren en plafond terecht.
Waterschade wanden en plafond repareren Vochtplekken in uw gespoten plafond wegwerken, losse stukken plafond verwijderen en ga zo maar door … waterschade op muren en plafond herstellen. https://spackspuitbedrijfmb.nl/reparaties/waterschade-herstellen-muren-plafond/
Waterschade wanden en plafond herstellen via verzekering Uiteraard kunnen wij u ook verder helpen wanneer het verzekeringswerk betreft. In zo’n geval stellen wij een herstel-offerte op, die u bij uw verzekeraar kunt indienen. Wanneer u een eigen huis bezit, bent u normaliter via de opstalverzekering verzekerd voor het herstellen van schade na een lekkage. In een huurwoning dient u waterschade(s) te melden aan uw verhuurder.
Reviews van onze klanten Hier kunt u beoordelingen en reacties van onze klanten lezen o.a. over het herstellen van waterschade en andere reparatiewerken:
 by Cees on Spackspuitbedrijf M.B.
Reparatie spack plafond in Zwijndrecht

Hele vette complimenten. Marco en Alex hebben vakwerk afgeleverd, de scheur in het plafond is prachtig gerepareerd. Ze werken snel, het huis was zo 'ingepakt' voor het echte werk kon...

 by Wilma van Drunen on Spackspuitbedrijf M.B.
Stucen + spackspuiten in Rotterdam

Perfect. Alles afplakken, stucwerk en spackspuiten wanden en plafonds. De mannen hebben schitterend werk afgeleverd en waren zelf zeer kritisch op hun eigen werk. Tussen de dagen...

 by Mitchell Hutter on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten in Nieuwgein

Vorige week ons nieuwe huis laten spuiten. Jongens hebben verstand van zaken door het geven van tips. Erg vriendelijk en werken zeer netjes. Top werk!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Reviews
Kan iedere schade aan wanden of plafond worden hersteld? De schade op een ondergrond is soms niet (onzichtbaar) te herstellen. Dat betekent dat de hele wand (of het plafond) opnieuw gestuct moet worden, in sommige gevallen kan dit zelfs betekenen dat een complete wand of (een deel van het) plafond vervangen moet worden – zelfs daarmee kunnen wij u verder helpen. Kortom: als u een schade heeft en u wilt deze laten herstellen of daarover advies inwinnen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Contact opnemen
%d bloggers liken dit: