Reviews – klantbeoordelingen

Pagina

Op deze pagina kunt u beoordelingen van onze klanten over het door ons geleverde werk bekijken: spackspuiten, latex spuiten en stucwerk – en uiteraard mag u na het laten uitvoeren van een opdracht ook zelf uw beoordeling achterlaten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spackspuitbedrijf M.B.
Average rating:  
 23 reviews
by Aletta Buizer on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten + latex spuiten in Nieuwerkerk aan den IJssel

Van begin tot het eind als prettig ervaren .
Rik komt het opmeten en veel tips gegeven over de obstakels die van zijn plek moesten .Contact verliep prettig vriendelijk en erg behulpzaam.
Er moest best wel wat gerepareerd worden aan de muren .

Erg netjes en mooi gedaan .
Alles ziet er weer netjes en strak uit .
Netjes gewerkt en alle rommel werd na afloop opgeruimd .Weer aan het genieten van mijn huis.
Heren, bedankt!
Jullie bedrijf is een echt een aanrader .

by Ted en Charlotte on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten en latex spuiten in Rijswijk

Na de offerte werden wij ontvangen door Rik die ons een professionele uitleg gaf hoe men te werk zal gaan. Alle contact momenten werden serieus behandeld en naar alle tevredenheid beantwoord. Na de inmeet, zijn de mogelijkheden met Rik besproken en is de offerte compleet gemaakt. De datum van de ingeplande werkzaamheden zijn lange tijd vooraf gepland i.v.m. strakke planning van onze kant. De hele klus van afplakken, spackspuiten en latex duurde in totaal 5 dagen. De medewerkers hebben zich netjes voorgesteld. Alle dagen waren zij exact op de afgesproken tijd. En ze hebben ook zeer netjes gewerkt. De buitengewone goede service van alle medewerkers en het resultaat is een goede reclame voor een prachtig bedrijf .

by Crezee on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten in Oud-Beijerland

Prima werk verricht. Heel netjes geworden.

by Arie & Carla on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten + stucen in Oud Gastel

Schitterend werk geleverd door de mannen van MB, we zijn heel tevreden met het resultaat!👍👍

by Theo on Spackspuitbedrijf M.B.
Stucwerk en spackspuiten wanden en plafond in Alkmaar

Op 16 april 2018 kwamen de jongens voor het spackspuiten. Bij aankomst zagen ze het al direct, als we dit gaan spuiten wordt meneer niet vrolijk. Adequaat overleg met hun chef en de pro actieve houding van iedereen van het bedrijf heeft geresulteerd dat op 15 mei de jongens eerst met het stucwerk konden beginnen. Op 15 mei eerst alles professioneel afgeplakt en de wanden voorzien van een voorstrijkmiddel. Na 3 dagen was het stucwerk gereed en is alles wat niet gespoten moet worden op een voortreffelijke manier afgeplakt cq beschermd. Op 23 mei zijn de wanden en plafond voorzien van een mooie spack. Het eindresultaat mag er wezen en mijn woonkamer en hal zien er als nieuw uit. Jongens nogmaals mijn complimenten, echt vakwerk!!

by dhr. van de Ketterij / mevr. Klaassen on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten in Den Bosch

Op 3 en 4 mei 2018 heeft het personeel van Spackspuitbedrijf M.B. prima vakwerk afgeleverd. Het contact en overleg verliep prima en er ontstond tegelijkertijd een vertrouwensband met de heer Rik Holt. De prima vakmensen hebben fantastisch spackspuitwerk afgeleverd. Daarvoor was zeer professioneel alles afgeplakt en het eindresultaat is subliem.

by Jan on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten in Alblasserdam

Goed advies, keurig netjes gewerkt en schoon opgeleverd. Absoluut aanbeveling!

by Familie Vermeulen on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten in Leidschendam

Keurig werk geleverd! Overleg verliep correct en duidelijk. Men hield zich aan afspraken, personeel dacht mee met situatie in huis i.v.m. afplakken deuren en trappen. Ook het verwijderen van materiaal verliep zorgvuldig. Goede ervaring met dit bedrijf. Kortom dik tevreden en zeker een AANRADER!

by Andy Gouw on Spackspuitbedrijf M.B.
Spack + latex spuiten in Breda

Bij aanvraag van de offerte werden wij netjes gebeld voor een inmeet afspraak. Tijdens deze afspraak zijn netjes de mogelijkheden besproken en is de offerte compleet gemaakt. Daarna is in overleg een afspraak ingepland om de werkzaamheden uit te voeren. Op de dag van uitvoering zijn er 2 mannen bezig geweest. Ze hebben zich netjes voorgesteld. En ook zeer netjes gewerkt! De heren hadden op de 2de dag nog we andere klus. Maar zijn savonds nog 1 uur terug geweest om wat details af te werken. Zeer goede service. Al bij al zeer tevreden.

by Andréa Hagendoorn on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten plafond 1e etage

Dik en dik tevreden zijn wij. De mannen waren keurig op tijd, werkte netjes en hadden het nog naar hun zin ook! Korte en duidelijke lijnen en alles volgens afspraak. De volgende werkzaamheden worden alweer gepland. Ga zo door!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»