Muren en plafond sauzen, verven, schilderen of rollen is uiteraard iets wat wij kunnen verzorgen, naast het latex spuiten. Latex aanbrengen d.m.v. rollen wordt ook wel sauswerk genoemd.Sauswerk of airless latex spuiten muren en plafond?

Over het algemeen geven wij de voorkeur aan latex spuiten boven rollen met muurverf. Dat geeft namelijk een baan- en streeploos resultaat. Sauswerk doet dat niet altijd, zeker niet op (grotere) plafonds.Muren sauzen, verven, schilderen of rollen

Bij wanden gaat sauswerk aanbrengen beter en kan dit zeker een mooi resultaat geven. Het geeft aanzienlijk minder troep als latex spuiten – vandaar dat wij in sommige gevallen sauzen aanbevelen.

Bij spachtelputz verven is sauzen vaak de mooiste optie. Uiteraard kunt u ook spack verven of glad stucwerk sauzen – in die beide gevallen adviseren wij overigens spuitwerk.Materialen schilder t.b.v. sauswerk

Voor het verven van muren plafond d.m.v. sauswerk gebruiken wij standaard verf van het merk SPS of Brander. Bekijk hieronder welke materialen wij gebruiken.

Materialen schilder

Wat kost muren en plafond verven d.m.v. sauswerk?

De prijzen voor sauswerk zijn op aanvraag, neem contact op voor een prijsopgave op maat.

Contact opnemen
%d bloggers liken dit: