Gratis en vrijblijvend, binnen 1 minuut !

Offerte aanvragen: Spackspuiten

Spackspuitbedrijf M.B. helpt u graag verder met het verven van uw muren en plafonds.

Spackspuiten is een mooie en voordelige afwerking van muren en plafonds. Wij verzorgen spackspuitwerk voor onze klanten in zowel nieuwbouw als bestaande bouw (renovatie projecten) – zowel voor particuliere klanten als voor de zakelijke markt en aannemers.


Spackspuitwerk muren en plafond

Op onze website vindt u alles wat u wilt over over spackspuitwerk, spackspuiten muren en plafonds:
Wat is spackspuitwerk?

De spackspuiter zorgt d.m.v. spackspuitwerk voor een structuurafwerking op uw wanden of plafonds. Spack is de korrel die u vaak op plafonds ziet, het aanbrengen hiervan wordt ook wel spackspuiten genoemd.

Dit doet de spackspuiter door de spack (korrelpleister) in 2 lagen op te spuiten. De eerste laag, de meslaag, dient om de ondergrond wit en glad te maken. Daarna brengt de spackspuiter met de tweede laag de structuur op.

De eerste stap bij spackspuitwerk is altijd het afplakken, daarna evt. reparaties en/of gaaswerk. Daarna start de spackspuiter met het messen, daarvoor moet hij eerst de meslaag opspuiten:De spackspuiter start hierna met het messen om de ondergrond glad en wit te krijgen. Wanneer deze verontreinigd is dient er eerst nog een isolerende tussenlaag aangebracht te worden tussen de meslaag en de uiteindelijke afwerklaag.Na het messen volgt dus het afkorrelen: dit is de structuur-laag ( korrel) waardoor de ondergrond met spackspuitwerk wordt afgewerkt.Hierna is spackspuiter klaar met spackspuiten. Vervolgens ruimt de spackspuiter natuurlijk alles netjes op en is de klus weer geklaard.


Werkwijze

Wat zijn de voordelen van spackspuiten?

Spackspuitwerk kan op veel ondergronden direct aangebracht worden en geeft een mooi resultaat. Mede daarom én de gunstige prijs wordt spackspuiten steeds populairder.


Voordelen spack

In welke korrelgroottes is spackspuitwerk mogelijk?

Spack (als wandafwerking) is zowel in een fijne, middel als grove korrel op te brengen. Onze spackspuiter brengt standaard spackspuitwerk aan in een fijne tot middelgrove korrel.


Korrelgrootte

Kan spackspuiten in kleur?

Standaard wordt spackspuitwerk in de kleur wit aangeboden. Let op: dit is geen mengkleur en heeft dus ook geen kleurnummer. Spack kan ook in een groot aantal andere kleuren worden gemengd, hierop geldt wel een kleurtoeslag.

Meer informatie over spack op kleur kunt u uiteraard op onze website terugvinden.


Afwijkende kleur

Wat voor materialen gebruikt de spackspuiter?

Onze spackspuiters gebruiken een kwalitatief hoogwaardige korrelpleister bij het uitvoeren van spackspuitwerk (standaard:  Brander Crystal).


Materialen

De spack wordt machinaal opgebracht, dat wordt gedaan met een 220v-machine van het merk GBT, eveneens een gerenommeerd merk.


Spackspuitmachine

Spackspuitwerk in de bestaande bouw (renovatie projecten)

Spackspuiten wordt zowel in de nieuwbouw, als in bestaande woningen uitgevoerd. In een bestaande woning moeten wij natuurlijk rekening houden met de huidige afwerking van de ondergrond.

Het kan dan zijn dat een voorbehandeling noodzakelijk is, daarbij kunt u denken aan:


Daarnaast is er ook vaak sprake van meer afplakwerk t.o.v. nieuwbouw woningen, bijvoorbeeld vanwege:


Bestaande bouw

Spackspuiten nieuwbouw woning

Spackplafonds zijn inmiddels de standaard in nieuwbouw woningen, terwijl spack als wandafwerking ook aan populariteit wint. Nieuwbouw

In nieuwbouw woningen adviseren wij altijd het aanbrengen van gaaswerk, om scheurgevoelige hoeken en naden te wapenen, om zo ongelijkmatige scheurvorming te voorkomen.


Gaaswerk

Welke ondergronden zijn geschikt voor het aanbrengen van spackspuitwerk?

Sommige ondergronden hebben eerst een voorbehandeling nodig of kunnen überhaupt niet met spack gespoten worden. Via de link hieronder bekijkt u op welke ondergrond spackspuitwerk aanbrengen (direct) mogelijk is.


Ondergrond spack

Spack reparaties met kit, gips of gaas

Beschadigingen of scheuren in spackspuitwerk repareren, herstellen of bijwerken is vaak mogelijk zonder eerst te hoeven stucen. Op wanden en plafonds in goede staat kunnen dan vaak plaatselijk stuc-reparaties worden uitgevoerd om de ondergrond spackspuitklaar te krijgen.

Voor meer informatie over reparaties aan spackspuitwerk of voor het spackspuiten, kunt u op de volgende pagina’s terecht:


Reparatiewerk

Structuur spackspuitwerk herkennen

Vaak horen wij klanten spreken over: spachtelputz, witkalk, spachtelspuit … en ga zo maar door, terwijl zij eigenlijk op spackspuitwerk doelen. Dit kan soms dan ook voor wat verwarring zorgen.

Op onze website beantwoorden wij graag de vraag voor u: wat is het verschil tussen …


Bepaal ondergrond

Spack verven, schilderen of sauzen

Het antwoord op de vraag: “Is spack overschilderbaar?” – kan heel kort: ja, spack verven, overschilderen of sauzen is zeker mogelijk. Dat geldt ook voor spacken over bestaand spackspuitwerk.


Lees meer …

Wat is ons werkgebied?

Spackspuitbedrijf M.B. verricht spackspuitwerk op locatie: bij onze klanten thuis, in de nieuwbouw, in een winkel of een bedrijfspand etc.

Wij voeren niet alleen in onze eigen regio opdrachten uit, maar verzorgen spackspuitwerk door bijna heel Nederland (en Vlaanderen).


Selecteer om te bekijken of wij in uw regio spackspuitwerk verzorgen.

Wij helpen u bijvoorbeeld graag met het spackspuiten van muren en plafonds in: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Tilburg, Leiden, Gouda, Dordrecht, Schiedam of Zoetermeer.


Werkgebied

Wat kost spackspuitwerk per m2?

Spackspuiten is bij ons mogelijk vanaf €6,50 p/m2 excl. Btw inclusief materiaal en standaard afplakwerk.

OppervlaktePrijs (excl. Btw)
> 150 m2€6,50 p/m2
100-150 m2€7,00 p/m2
50 - 100 m2€7,50 p/m2
30 - 50 m2€9,00 p/m2
< 30 m2€275,00

Prijs per m2

Bestaande woning laag Btw tarief (9%)

In woningen ouder dan 2 jaar mag het lage Btw-tarief van 9% worden gehanteerd i.p.v. het hoge Btw-tarief van 21%. Tijdens de crisis is deze regeling ingevoerd: wanneer u in uw huidige woning gaat verbouwen, bespaart u dus maar liefst 12% op de kosten.


Reviews van onze klanten

Hier kunt u beoordelingen en reacties van onze klanten lezen, o.a. over spackspuiten:


 by dhr. Timmermans on Spackspuitbedrijf M.B.
Latex spuitwerk in Weert

Wij zijn tevreden over het latex spuitwerk in onze woning. Planning en commercieel contact verloopt soepel via Rik. Uitvoering ging volgens planning, verliep (zeer) snel en resultaat is naar tevredenheid...

Op deze klus zijn muren en plafonds van een bestaande woning afgewerkt d.m.v. latex spuitwerk in RAL 9016.

 by Dinja Hoitink on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten appartement in Gouda

Ik ben super tevreden over Spackspuitbedrijf MB. Rik is makkelijk om mee te praten en zijn adviezen zijn erg handig. De spackspuiters hebben zeer goed werk afgeleverd en toen ze tegen een onverwachts ...

Op deze klus is zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: spackspuiten muren en plafonds, diverse herstelwerkzaamheden / reparaties muren en het isoleren van de wanden i.v.m. verwijderd behang.

 by Kees on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten in 2 ruimtes in Ophemert

Ik ben zeer tevreden over Spackspuitbedrijf MB: van offerte tot en met uitvoering. Het offertetraject verliep vlot, ik had binnen 1 dag een duidelijke offerte. Het contact via mail en via telefoon...

Op deze klus diverse reparaties op muren uitgevoerd en donkere muren afgewerkt d.m.v. wit spackspuitwerk.

 by Cees on Spackspuitbedrijf M.B.
Reparatie spack plafond in Zwijndrecht

Hele vette complimenten. Marco en Alex hebben vakwerk afgeleverd, de scheur in het plafond is prachtig gerepareerd. Ze werken snel, het huis was zo 'ingepakt' voor het echte werk kon beginnen. Ze werken...

Op deze klus is een bestaand spackplafond hersteld en opnieuw gespoten d.m.v. spackspuitwerk

 by Wilma van Drunen on Spackspuitbedrijf M.B.
Stucen + spackspuiten in Rotterdam

Perfect. Alles afplakken, stucwerk en spackspuiten wanden en plafonds. De mannen hebben schitterend werk afgeleverd en waren zelf zeer kritisch op hun eigen werk. Tussen de dagen door en na afloop...

Op deze klus in een bestaand appartement in Rotterdam opgeknapt d.m.v. stucwerk van een aantal muren en spackspuiten muren en plafond.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Reviews

Prijsopgave spackspuiten aanvragen

Via onze website kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte voor spackspuitwerk op uw wanden en/of plafond(s) aanvragen.

Naar aanleiding van uw offerte aanvraag nemen wij vervolgens z.s.m. (normaliter binnen 24 uur) contact met u op. Op basis van dit contact zullen wij vervolgens de prijsopgave voor u uitbrengen, vaak ontvangt u deze nog dezelfde dag per e-mail.


Offerte aanvragen

Spackspuiten

%d bloggers liken dit: