Gratis en vrijblijvend, binnen 1 minuut !

Offerte aanvragen: Spackspuiten

Spackspuitbedrijf M.B. helpt u graag verder met het verven van uw muren en plafonds.

De spackspuiter verzorgt spackspuitwerk zowel in de nieuwbouw als in bestaande woningen. Hier leest u meer over spackspuiten in bestaande bouw: een bewoonde woning, voor de verhuizing of tijdens een verbouwing of renovatie.


Spackspuiten in bewoond huis

In een bewoonde woning moet de spackspuiter uiteraard meer afplakken als in een lege (nieuwbouw) woning. In een bestaande woning zijn de muren en plafonds eerder afgewerkt geweest, hiermee moet tijdens het werk uiteraard ook rekening gehouden worden (evt. reparaties of voorbehandelingen).

Wij geven u graag antwoord op de meest gestelde vragen over spackspuiten in een bestaande woning:

Op onze website vindt u nog veel meer vragen (en antwoorden) m.b.t. spackspuitwerk.

Lees meer …

Spackspuiten bestaande muren en plafonds

Wanneer u in een bestaande woning muren of plafond laat spackspuiten, heeft de ondergrond mogelijk een voorbehandeling nodig. Wij kunnen u met heel verschillende behandelingen helpen:

Er zijn dus heel veel verschillende soorten schades, die een voorbehandeling nodig hebben om na het spackspuiten een goed resultaat te verkrijgen.


Spackspuiten in bewoond huis: wat voor te bereiden?

De volgende zaken zijn van belang als de spackspuiter bij u in de woning werkzaamheden komt verrichten:

Laat u alleen het plafond spackspuiten, dan moet de ruimte vrij zijn voor de spackspuiter om in te bewegen. Het maakt dan niet uit dat er een aantal meubelstukken tegen de wanden staan, omdat deze rondom met plastic worden afgedekt. U dient wel wel alle losse objecten te verwijderen, denk bv. aan een beeld of vaas op een kast.Laat u de wanden of zowel de muren als plafonds spackspuiten? Dan moeten de wanden natuurlijk ook vrij zijn en de ruimte dus (zoveel mogelijk) leeg zijn. In sommige gevallen kunt u in overleg een bepaald meubelsteuk in het midden van een kamer plaatsen, welke wij dan voor u afdekken.

Het mag echter voor zich spreken dat als wij bv. de vloer moeten afdekken – en u daarbij de garantie willen geven dat deze schoon blijft – deze niet helemaal vol kan staan met meubels. De betreffende ruimte(s) zover leeghalen dat het werkbaar is, is nagenoeg altijd mogelijk.


Laag Btw tarief (9%) bestaande bouw (ouder dan 2 jaar)

Een andere veel gestelde vraag die wij krijgen is: Wanneer geldt het lage Btw tarief (9%) op stucwerk of schilderwerk?

Omdat wij gespecialiseerd zijn in stukadoorswerkzaamheden en schilderwerk, is het antwoord simpel: op alle arbeid in woningen ouder dan 2 jaar mogen wij het lage Btw-tarief (9%) hanteren. Dat scheelt voor u liefst 12% in de kosten (t.o.v. het hoge Btw-tarief van 21%).

Via onze website kunt u uiteraard een vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u profiteert van het lage Btw tarief op uw klus.

Offerte aanvragen

Vragen over spackspuiten in bestaande bouw?

Wij helpen u graag verder bij vragen over spackspuiten in een bestaande woning. Wij kunnen hierin met u meedenken en u van tips en adviezen voorzien. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende prijsopgave bij ons aanvragen.

Contact opnemen

Spackspuiten

%d bloggers liken dit: