Op zolderetage van heel veel (nieuwbouw) woningen met een schuin dak kom je groene of bruine platen tegen. Dit plaatmateriaal laat zich vergelijken met spaanplaat en mdf. De bruine platen verven d.m.v. latex spuitwerk of afwerken met spackspuitwerk is beide mogelijk.Hoe groene of bruine platen zolderkappen verven?

Het afwerken van de platen is mogelijk na een (voor-) behandeling met Brander Isotex. Dit zorgt voor hechting en het niet doorslaan van vlekken of de donkere ondergrond.

Nadat het opbrengen van de Isotex kan het geheel zowel met gewone latex of spack worden afgewerkt, dat kan uiteraard ook op kleur.In alle gevallen adviseren wij u voorafgaand aan de klus zelf kitwerk in de naden aan te brengen en de niet- of schroefgaten vooraf plamuren en glad afwerken. Dit levert een strakker resultaat op.

Wanneer er op hoogte gewerkt wordt, waar in de nok van een zolder natuurlijk sprake van kan zijn, kan het plaatsen van een steiger noodzakelijk zijn.


Wat kost groene of bruine platen zolderkappen schilderen?

De kosten voor het spuiten van zolderkappen berekenen wij op aanvraag. Vaak wordt dit gecombineerd met andere werkzaamheden in de woning, maar hiervoor kan ook afzonderlijk een afspraak gemaakt worden.

Wij helpen u graag verder met uw vragen over het spuiten van zolderkappen of met een vrijblijvende prijsopgave.

Contact opnemen

Spackspuiten


Latex spuiten

%d bloggers liken dit: