Het is voor ons belangrijk dat u (als klant) tevreden bent: met onze service en de kwaliteit van de diensten die wij leveren. Na de uitvoer van een klus vragen wij onze klanten daarom om een beoordeling, zodat wij ook kunnen nagaan of daarvan ook daadwerkelijk sprake is.

Wij verzamelen deze reacties en publiceren deze daarna op onze website – en daardoor kunt u hier lezen welke ervaringen onze klanten met ons hebben.


Beoordelingen van onze klanten

 by dhr. Timmermans on Spackspuitbedrijf M.B.
Latex spuitwerk in Weert

Wij zijn tevreden over het latex spuitwerk in onze woning. Planning en commercieel contact verloopt soepel via Rik. Uitvoering ging volgens planning, verliep (zeer) snel en resultaat is naar tevredenheid. De service na oplevering (barstjes in latex; opgelost) is ook fijn.

Op deze klus zijn muren en plafonds van een bestaande woning afgewerkt d.m.v. latex spuitwerk in RAL 9016.

 by Dinja Hoitink on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten appartement in Gouda

Ik ben super tevreden over Spackspuitbedrijf MB. Rik is makkelijk om mee te praten en zijn adviezen zijn erg handig. De spackspuiters hebben zeer goed werk afgeleverd en toen ze tegen een onverwachts probleem aanliepen hebben ze dit prima voor mij opgelost zonder er moeilijk over te doen. Gewoon goed werk afgeleverd op de afgesproken dag tegen de afgesproken vergoeding. Mijn hele huis inclusief plafonds is door hun gedaan in slechts 3 dagen. Bedankt team van Spackspuitbedrijf MB!

Op deze klus is zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: spackspuiten muren en plafonds, diverse herstelwerkzaamheden / reparaties muren en het isoleren van de wanden i.v.m. verwijderd behang.

 by Kees on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten in 2 ruimtes in Ophemert

Ik ben zeer tevreden over Spackspuitbedrijf MB: van offerte tot en met uitvoering.
Het offertetraject verliep vlot, ik had binnen 1 dag een duidelijke offerte.
Het contact via mail en via telefoon verloopt snel. Spackspuitbedrijf MB is goed bereikbaar en altijd vriendelijk. Ook werd er duidelijk uitgelegd wat er wel en niet mogelijk was.
De uitvoering werd door 2 verschillende ploegen gedaan: de 'plakploeg' om alles af te plakken en de 'spuitploeg'. Beide teams waren vriendelijk en professioneel.
Het resultaat is zoals gewenst, dus ik ben zeer tevreden!

Op deze klus diverse reparaties op muren uitgevoerd en donkere muren afgewerkt d.m.v. wit spackspuitwerk.

 by Cees on Spackspuitbedrijf M.B.
Reparatie spack plafond in Zwijndrecht

Hele vette complimenten. Marco en Alex hebben vakwerk afgeleverd, de scheur in het plafond is prachtig gerepareerd. Ze werken snel, het huis was zo 'ingepakt' voor het echte werk kon beginnen. Ze werken schoon, het huis was zo weer aan kant. Ik raad Spackspuitbedrijf M.B. - en zeker Marco en Alex - van harte aan.

Op deze klus is een bestaand spackplafond hersteld en opnieuw gespoten d.m.v. spackspuitwerk

 by Wilma van Drunen on Spackspuitbedrijf M.B.
Stucen + spackspuiten in Rotterdam

Perfect. Alles afplakken, stucwerk en spackspuiten wanden en plafonds.
De mannen hebben schitterend werk afgeleverd en waren zelf zeer kritisch op hun eigen werk.
Tussen de dagen door en na afloop van het werk werd alles goed schoon gehouden. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Op deze klus in een bestaand appartement in Rotterdam opgeknapt d.m.v. stucwerk van een aantal muren en spackspuiten muren en plafond.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Reviews op andere websites

Niet alleen op onze eigen website vindt u reacties van onze klanten terug, maar ook op o.a. Google en Facebook. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Custorate: daar kunt u een beoordeling plaatsen, die vervolgens onafhankelijk gecontroleerd wordt op authenticiteit. 

Uiteraard kunt u via deze pagina de reviews die wij op deze kanalen hebben verzameld bekijken.
Meer informatie

Wij hopen na een klus natuurlijk op een goede klantbeoordeling en kunnen uw mening bovendien gebruiken om in de toekomst onze dienstverlening te verbeteren.

Wilt u een klus door ons laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
%d