Reviews

Pagina

Het is voor ons belangrijk dat u (als klant) tevreden bent: met onze service en de kwaliteit van de diensten die wij leveren.

Na de uitvoer van een klus vragen wij onze klanten daarom om een beoordeling, zodat wij ook kunnen nagaan of daarvan ook daadwerkelijk sprake is.

Wij verzamelen deze reacties en publiceren deze daarna op onze website – en daardoor kunt u hier lezen welke ervaringen onze klanten met ons hebben.


Beoordelingen van onze klanten

by Aletta Buizer on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten + latex spuiten in Nieuwerkerk aan den IJssel

Van begin tot het eind als prettig ervaren .
Rik komt het opmeten en veel tips gegeven over de obstakels die van zijn plek moesten .Contact verliep prettig vriendelijk en erg behulpzaam.
Er moest best wel wat gerepareerd worden aan de muren .

Erg netjes en mooi gedaan .
Alles ziet er weer netjes en strak uit .
Netjes gewerkt en alle rommel werd na afloop opgeruimd .Weer aan het genieten van mijn huis.
Heren, bedankt!
Jullie bedrijf is een echt een aanrader .

by Ted en Charlotte on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten en latex spuiten in Rijswijk

Na de offerte werden wij ontvangen door Rik die ons een professionele uitleg gaf hoe men te werk zal gaan. Alle contact momenten werden serieus behandeld en naar alle tevredenheid beantwoord. Na de inmeet, zijn de mogelijkheden met Rik besproken en is de offerte compleet gemaakt. De datum van de ingeplande werkzaamheden zijn lange tijd vooraf gepland i.v.m. strakke planning van onze kant. De hele klus van afplakken, spackspuiten en latex duurde in totaal 5 dagen. De medewerkers hebben zich netjes voorgesteld. Alle dagen waren zij exact op de afgesproken tijd. En ze hebben ook zeer netjes gewerkt. De buitengewone goede service van alle medewerkers en het resultaat is een goede reclame voor een prachtig bedrijf .

Spackspuiten in Oud-Beijerland

Prima werk verricht. Heel netjes geworden.

by Arie & Carla on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten + stucen in Oud Gastel

Schitterend werk geleverd door de mannen van MB, we zijn heel tevreden met het resultaat!👍👍

Stucwerk en spackspuiten wanden en plafond in Alkmaar

Op 16 april 2018 kwamen de jongens voor het spackspuiten. Bij aankomst zagen ze het al direct, als we dit gaan spuiten wordt meneer niet vrolijk. Adequaat overleg met hun chef en de pro actieve houding van iedereen van het bedrijf heeft geresulteerd dat op 15 mei de jongens eerst met het stucwerk konden beginnen. Op 15 mei eerst alles professioneel afgeplakt en de wanden voorzien van een voorstrijkmiddel. Na 3 dagen was het stucwerk gereed en is alles wat niet gespoten moet worden op een voortreffelijke manier afgeplakt cq beschermd. Op 23 mei zijn de wanden en plafond voorzien van een mooie spack. Het eindresultaat mag er wezen en mijn woonkamer en hal zien er als nieuw uit. Jongens nogmaals mijn complimenten, echt vakwerk!!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Reviews op andere websites

Niet alleen op onze eigen website vindt u reacties van onze klanten terug, maar ook op o.a. Google, Facebook en Custorate – uiteraard kunt u via deze pagina ook die reacties bekijken.

Sinds kort zijn wij aangesloten bij Custorate, hier kunt een beoordeling plaatsen over ons bedrijf, die onafhankelijk gecontroleerd wordt op authenticiteit. Meer informatie

Wij hopen na een klus natuurlijk op een goede klantbeoordeling en kunnen uw mening bovendien gebruiken om in de toekomst onze dienstverlening te verbeteren.

Wilt u een klus door ons laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen