Reviews

Pagina

Het is voor ons belangrijk dat u (als klant) tevreden bent: met onze service en de kwaliteit van de diensten die wij leveren.

Na de uitvoer van een klus vragen wij onze klanten daarom om een beoordeling, zodat wij ook kunnen nagaan of daarvan ook daadwerkelijk sprake is.

Wij verzamelen deze reacties en publiceren deze daarna op onze website – en daardoor kunt u hier lezen welke ervaringen onze klanten met ons hebben.


Beoordelingen van onze klanten

by dhr. van de Ketterij / mevr. Klaassen on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten in Den Bosch

Op 3 en 4 mei 2018 heeft het personeel van Spackspuitbedrijf M.B. prima vakwerk afgeleverd. Het contact en overleg verliep prima en er ontstond tegelijkertijd een vertrouwensband met de heer Rik Holt. De prima vakmensen hebben fantastisch spackspuitwerk afgeleverd. Daarvoor was zeer professioneel alles afgeplakt en het eindresultaat is subliem.

Spackspuiten in Alblasserdam

Goed advies, keurig netjes gewerkt en schoon opgeleverd. Absoluut aanbeveling!

by Familie Vermeulen on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten in Leidschendam

Keurig werk geleverd! Overleg verliep correct en duidelijk. Men hield zich aan afspraken, personeel dacht mee met situatie in huis i.v.m. afplakken deuren en trappen. Ook het verwijderen van materiaal verliep zorgvuldig. Goede ervaring met dit bedrijf. Kortom dik tevreden en zeker een AANRADER!

by Andy Gouw on Spackspuitbedrijf M.B.
Spack + latex spuiten in Breda

Bij aanvraag van de offerte werden wij netjes gebeld voor een inmeet afspraak. Tijdens deze afspraak zijn netjes de mogelijkheden besproken en is de offerte compleet gemaakt. Daarna is in overleg een afspraak ingepland om de werkzaamheden uit te voeren. Op de dag van uitvoering zijn er 2 mannen bezig geweest. Ze hebben zich netjes voorgesteld. En ook zeer netjes gewerkt! De heren hadden op de 2de dag nog we andere klus. Maar zijn savonds nog 1 uur terug geweest om wat details af te werken. Zeer goede service. Al bij al zeer tevreden.

by Andréa Hagendoorn on Spackspuitbedrijf M.B.
Spackspuiten plafond 1e etage

Dik en dik tevreden zijn wij. De mannen waren keurig op tijd, werkte netjes en hadden het nog naar hun zin ook! Korte en duidelijke lijnen en alles volgens afspraak. De volgende werkzaamheden worden alweer gepland. Ga zo door!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Reviews op andere websites

Niet alleen op onze eigen website vindt u reacties van onze klanten terug, maar ook op o.a. Google, Facebook en Custorate – uiteraard kunt u via deze pagina ook die reacties bekijken.

Sinds kort zijn wij aangesloten bij Custorate, hier kunt een beoordeling plaatsen over ons bedrijf, die onafhankelijk gecontroleerd wordt op authenticiteit. 


 • Spack spuitbedrijf M.B.
  5.0
  powered by Facebook
  Robbie Buizer
  Robbie Buizer
  2014-10-29T20:17:26+0000

Meer informatie

Wij hopen na een klus natuurlijk op een goede klantbeoordeling en kunnen uw mening bovendien gebruiken om in de toekomst onze dienstverlening te verbeteren.

Wilt u een klus door ons laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen