Gratis en vrijblijvend, binnen 1 minuut !

Offerte aanvragen: Spackspuiten

Spackspuitbedrijf M.B. helpt u graag verder met het verven van uw muren en plafonds.

De machine waarmee de spackspuiter werkt noemen we een spackspuit. De benaming spackpomp wordt ook regelmatig gebruikt. Deze wordt aangesloten op een compressor, die zorgt voor de toevoer van lucht. Wij werken 220v GBT machine voor het aanbrengen van spackspuitwerk.


Hoe werkt de spackspuit?

De spackspuit machine bestaat uit diverse onderdelen: een spuitkop (waarin een nozzle geplaatst wordt), de slang, de pomp an sich (incl. bak, onderstel, wielen etc.), een wringer en natuurlijk diverse schakelaars en de nodige bekabeling.

De spack wordt vanuit de bak (het resevoir) door de slang gepompt. In combinatie met de lucht uit de compressor  wordt druk gecreëerd, waardoor de spack uit de slang spuit i.p.v. stroomt.Hoe werkt spackspuiten?

Voor de verwerking is spack een kant-en-klare gladde pasta ( Brander Crystal). De spack wordt dus met druk gespoten op de muren en plafonds. De spackspuiter maakt bij het afkorrelen (aanbrengen structuurlaag) een draaiende handbeweging.

Die combinatie zorgt ervoor uw muur of plafond een mooie korrelstructuur krijgt. Nadat de spack gespoten is, zijn uw muren of plafond immers voorzien van een grove of fijne korrel.

Op onze website kunt u uiteraard meer te weten komen over de werkwijze van de spackspuiter.Kunt u zelf spackspuiten?

Nee, zonder enige ervaring zelf (goed) spackspuiten is een utopie. Als u dat wel kunt, komen wij graag met u in contact. Spackspuiten is namelijk werk voor de vakman, de spackspuiter.

Vacatures

Spackspuit huren (spackmachine)

Bij ons kunt u dan ook geen spackspuit machine huren. Als een firma al een spackspuit verhuurt, is dat doorgaans niet aan particulieren.

De kosten van aanschaf van een spackspuit liggen dermate hoog, dat voor een particulier überhaupt niet interessant zijn. Voor veel minder geld huurt u namelijk een spackspuiter in. Dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt.


Spackspuitwerk in uw woning aanbrengen

Denkt u erover een professionele spackspuiter in te schakelen? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met uw vragen en kunnen u een vrijblijvende offerte voor het spackspuiten aanbieden.

Contact opnemen

Spackspuiten

%d