In een nieuwbouw woning worden de wanden normaliter behangklaar gestuct opgeleverd. Behangklaar muren afwerken, wil zeggen dat deze gereed zijn voor afwerking met behang (er mogen dus kleine gaatjes, oneffenheden e.d. inzitten). Deze moeten dus nog verder afgewerkt worden.

Wanden en plafonds nieuwbouw woning


Spackspuitbedrijf M.B. verzorgt o.a. de volgende diensten in de nieuwbouw woningen:

Gebruikelijk in een nieuwbouw woning is dat de plafonds (en in het toilet boven het tegelwerk) met spack gespoten worden opgeleverd – de staat van oplevering is voor muren behangklaar.


Gladde afwerking behangklare muren nieuwbouw

Wilt u een gladde afwerking van de wanden in uw woning? Dan kunt u kiezen uit een aantal opties om de behangklaar nieuwbouw muren af te werken:

Omwille van het risico op scheurvorming raden sommige bedrijven het stucen van de wanden in een nieuwbouw woning af.  Stucwerk valt daarentegen vaak eenvoudiger te herstellen, als beschadigingen aan een behangen ondergrond, zo kennen beiden dus voor- en nadelen.


Structuur op behangklare muren nieuwbouw

Wilt u liever een korrel / structuur op de wanden dan een gladde afwerking?

Dat is uiteraard ook mogelijk, middels:

Met name spackspuitwerk is zeer populair vanwege de gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Dit kan ook direct op behangklaar nieuwbouw muren worden aangebracht.


Speciale wandafwerkingen nieuwbouw

Wilt u iets anders dan standaard? Dan kunt u voor bepaalde wanden bijvoorbeeld ook denken aan:

  • Luxe stuc-afwerkingen
  • Wand(en) in een afwijkende kleur – van het plafond
  • Wand(en) in een afwijkende kleur – van de overige wanden

Prijzen wandafwerking nieuwbouw

U kunt de behangklaar muren nieuwbouw muren dus al compleet laten afwerken vanaf €6,50 p/m2 – incl. materiaal en standaard afplakwerk, excl. 21% Btw.

U kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen bij vragen over behangklare nieuwbouw muren afwerken en vele andere vragen m.b.t. uw wanden en plafonds.

 

Contact opnemen

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact opnemen
%d bloggers liken dit: