De afgelopen weken hebben we te maken gehad met diverse stormen: Corrie, Dudley, Eunice en Franklin. Deze hebben een hoop stormschade in het land veroorzaakt. Natuurlijk zien we op het nieuws de meest schrijnende gevallen, maar er is ook heel veel ‘kleiner leed’. Denk maar aan: dakpannen die eraf waaien, regenpijpen die zijn losgeschoten etc. Er bestaat dan ook een reële kans dat u als gevolg hiervan lekkage en waterschade op uw plafond of muren heeft.


Stormschade: lekkage, waterschade muren en plafonds

Daklekkage is één van de meest voorkomende stormschades. Is er in uw woning lekkage ontstaan als gevolg van storm of extreme weersomstandigheden? De eerste stap is dan uw verzekeraar inlichten.

Vervolgens dient uiteraard de oorzaak van de lekkage vastgesteld en hersteld te worden. In sommige gevallen dient u hiervoor een dakbedekker in te schakelen, in andere gevallen bv. een loodgieter.

Wanneer dat gebeurd is en alles voldoende droog is, kunt u uw plafond en muren na de lekkage laten herstellen. U kunt hiervoor wel alvast een herstelofferte opvragen, die u bij uw verzekeraar kunt indienen.

Op onze website vindt u een uitgebreid artikel waarin staat beschreven: wat te doen bij waterschade muren en plafond?Stormschade verzekering

In veel gevallen wordt stormschade door uw verzekeraar gedekt. Gelukkig maar, want de kosten van stormschade kunnen hoog oplopen.

Er ontstaat natuurlijk lekkage als de dakpannen eraf waaien of de regenpijp los schiet. Dan is er dus niet alleen stormschade aan uw woning, maar ook sprake van gevolgschade in uw woning.

Wij kunnen u helpen met muren en plafond repareren na een lekkage. Bijvoorbeeld door opnieuw spacken, stucen of verven na lekkage.

Spackspuitbedrijf M.B. is u dan ook graag van dienst met professioneel herstel waterschade muren en plafond.

Contact opnemen

Ga naar: Reparaties


Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact opnemen
%d bloggers liken dit: