Bij Spackspuitbedrijf M.B. kunt u uw wanden en plafond voordelig laten latex spuiten. Wij verzorgen latex spuitwerk voor een scherpe prijs per m2 – incl. materiaal en standaard afplakwerk. Verf spuiten op wanden en plafonds in nieuwbouw woningen of bestaande woningen opknappen (renovatie projecten) is beide mogelijk. De ondergrond dan moet wel hiervoor gereed zijn – of gemaakt worden.


Waarom kiest u voor latex spuitwerk muren en plafonds?

Latex spuiten (muurverf) heeft t.o.v. rollen / sauzen veel voordelen: het gaat sneller, het resultaat is strakker (namelijk baan- en streeploos) en is bovendien vaak nog goedkoper ook.

Muren verven lukt vaak prima, maar een (groot) plafond netjes, zonder banen, strepen of aanzetten sauzen is vaak zelfs voor een ervaren schilder een lastig karwei. Met latex spuiten is dat risico op een nieuw gestuct plafond uitgesloten.Welke ondergrond zijn geschikt voor latex spuiten?

Airless latex spuitwerk kan op bijna iedere ondergrond aangebracht worden en deze van een nieuwe kleur voorzien. I.c.m. de gunstige prijs lijkt dus geen enkele reden om niet voor latex spuiten te kiezen ..

Maar, met latex spuitwerk brengt de spuiter geen structuur aan. Dat betekent dat u afhankelijk bent van de kwaliteit van de afwerking van de ondergrond, voor een mooi eindresultaat.

Structuurverschillen of oneffenheden blijven zichtbaar na het spuiten. Een gaatje wat niet netjes is gedicht of bv. een scheurtje blijven zichtbaar na het latex spuiten, als deze niet apart (voor-) behandeld worden.

Bij reparaties aan bestaand spackspuitwerk kunt u vaak bv. beter opnieuw laten spacken (i.p.v. latex spuiten). Op onze website kunt u uiteraard meer lezen over geschikte ondergronden voor latex spuitwerk.

Ondergrond latex

Latex spuiten glad gestucte muren en plafonds

Op een mooi glad gestucte muur is latex spuiten natuurlijk geen probleem. Dan is het eerder zonde dat er een hoop geld voor het stucwerk is uitgetrokken, als dit vervolgens niet strak afgewerkt wordt.

Stucen + latex

Wat kost airless latex spuiten per m2 ?

Onze prijzen voor latex spuitwerk zijn recent verlaagd: airless verfspuiten is nu al mogelijk vanaf €5,00 p/m2.

OppervlaktePrijs (excl. Btw)
> 500 m2€5,00 p/m2
250 - 500 m2€5,50 p/m2
150 - 250 m2€6,00 p/m2
100 - 150 m2€6,50 p/m2
50 - 100 m2€7,50 p/m2
30 - 50 m2€9,00 p/m2
< 30 m2€275,00
Prijzen per m2

Wij adviseren u graag als u vragen heeft en staan tot uw dienst als advies wilt ontvangen over de mogelijkheden: zo komt u er direct achter of airless latex spuiten de juiste keuze voor u is.

Advies spuitwerk

Prijsopgave latex spuitwerk aanvragen

Heeft u interesse in aanbrengen van latex spuitwerk? Dan helpen wij u graag verder. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een (vrijblijvende) prijsopgave aanvragen voor latex spuiten.

Offerte aanvragen

Latex spuitwerk

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact opnemen
%d bloggers liken dit: