Bij Spackspuitbedrijf M.B. kunt u uw wanden en plafond goedkoop latex spuiten. Wij verzorgen verf spuitwerk voor een scherpe prijs per m2 – incl. materiaal en standaard afplakwerk.

Verf spuiten op wanden en plafonds in nieuwbouw woningen of bestaande woningen opknappen (renovatie projecten) is beide mogelijk. De ondergrond moet wel geschikt zijn of gemaakt worden.


Wanneer en waarom kiest u voor latex spuitwerk op de wanden en plafonds?

Latex (muurverf) spuiten heeft t.o.v. rollen / sauzen veel voordelen: het gaat veel sneller, het resultaat is strakker, namelijk altijd baan- en streeploos – en bovendien vaak nog goedkoper ook.

Muren verven lukt overigens vaak prima, maar een (groot) plafond netjes, zonder banen, strepen of aanzetten sauzen is vaak zelfs voor een ervaren schilder een lastig karwei – met spuiten is dat risico uitgesloten.

Airless latex spuitwerk kan op bijna iedere ondergrond aangebracht worden en deze van een nieuwe kleur voorzien. Er lijkt dus geen enkle reden om niet voor latex spuiten te kiezen ..

Met latex spuitwerk brengt de spuiter echter geen structuur aan en dus betekent dat dat u wel afhankelijk bent van de kwaliteit van de ondergrond: structuurverschillen of oneffenheden blijven zichtbaar na het spuiten.

Een gaatje wat niet helemaal netjes is gedicht of bv. een scheurtje blijven dus zichtbaar als deze niet apart (voor-) behandeld worden. Bij een spackplafond betekenen die extra kosten vaak dat u deze beter opnieuw kunt laten spacken.

Op een mooi glad gestucte muur is dat natuurlijk geen probleem. Dan is het eerder zonde dat er een hoop geld voor het stucwerk is uitgetrokken, als dit vervolgens niet net zo afgewerkt wordt.

Wij adviseren u graag als u vragen heeft en staan tot uw dienst als advies wilt ontvangen over de mogelijkheden: zo komt u er direct achter of airless latex spuiten de juiste keuze voor u is.


Wat kost airless latex spuiten per m2 ?

Onze prijzen voor latex spuitwerk zijn recent verlaagd: airless verfspuiten is nu al mogelijk vanaf €5,00 p/m2.

OppervlaktePrijs (excl. Btw)
> 500 m2€5,00 p/m2
250 - 500 m2€5,50 p/m2
150 - 250 m2€6,00 p/m2
100 - 150 m2€6,50 p/m2
50 - 100 m2€7,50 p/m2
30 - 50 m2€9,00 p/m2
< 30 m2€275,00

Bekijk hier het uitgebreide overzicht van onze nieuwe tarieven.


Latex spuitwerk

Ondergrond

– Bepaal uw voorkeur

– Meer informatie

Offerte aanvragen

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: