crop man with trowels and spackle

Spackspuitwerk wordt aangebracht door de spackspuiter. Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij als spackspuitbedrijf natuurlijk gespecialiseerd in het spackspuiten van muren en plafonds.


Spackspuitwerk muren en plafond

Spack is een mooie en voordelige afwerking met een korrelstructuur voor op uw muren en plafonds. Op onze website kunt u heel veel informatie over spackspuitwerk vinden.

Daarom hebben wij een overzicht gemaakt en de meest interessante pagina’s en artikelen m.b.t. het onderwerp ‘spackspuitwerk’. Deze hebben wij hieronder voor u op een rij gezet:


Paginatitel
Spackspuitwerk wanden en plafond
Spack muren en plafonds verven, schilderen of sauzen
Spackspuitwerk bijwerken, herstellen of repareren
Kosten / prijs spackspuitwerk per m2
Spackspuitwerk als alternatief voor glad stucwerk
Korrelstructuur spackspuitwerk
Spackspuitwerk nieuwbouw muren en plafond
Werkwijze spackspuiter bij spackspuiten
Offerte aanvragen spackspuitwerk

Mogelijkheden bij spackspuiten

U kunt uiteraard zelf bepalen in welke kleur(en) u de spack op muren en plafond wilt laten aanbrengen. Dat kan uiteraard ‘gewoon’ in wit, maar er zijn veel mogelijkheden. U kunt ook de gewenste korrelgrootte kiezen: fijn, middel of grof.

Kortom: wij kunnen d.m.v. spackspuitwerk uw muren en plafonds compleet naar uw wens afwerken. Mooi, snel en voordelig.


Spackspuitwerk laten uitvoeren

Voordat u opdracht kunt geven voor een klus en wij een afspraak met onze spackspuiter kunnen inplannen, moet u natuurlijk eerst een offerte aan te vragen.

Maar, waarop moet u hierbij eigenlijk letten? De volgende zaken zijn in ieder geval van belang voor ons om een gerichte prijsopgave voor u te kunnen opmaken:


Bepaal eerst

Kosten spackspuitwerk per m2

Het aanbrengen van spack in de kleur wit is bij ons mogelijk vanaf €6,50 per m2 (excl. Btw). De standaard afplakwerkzaamheden en het materiaal zijn al in de m2-prijs inbegrepen.

Er wordt bij spackspuiten altijd gebruik gemaakt van Brander Crystal spack.


Prijs spack per m2

Vragen over spackspuitwerk?

Wij helpen u uiteraard graag verder als u vragen heeft over spackspuitwerk. Bij vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.


Contact opnemen

Hieronder vindt u een overzicht van vragen die wij regelmatig gesteld krijgen, uiteraard mét de antwoorden.


Spackspuiten (13)

Normaliter neemt het spackspuiten van een woning 2-5 dagen in beslag. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het huis, maar ook de hoeveelheid afplakwerk, reparaties, benodigde voorbehandelingen enz.Een nieuwbouwwoning is normaliter 2 dagen voor een appartement en 3 dagen voor een eengezinswoning. In bestaande woningen zijn er natuurlijk vaak (meer) voorbehandelingen nodig en meer afplakwerk (= extra dagen werk).

Wanneer er eerst stucwerk aangebracht moet worden is of er wordt gebruik gemaakt van meerdere kleuren, zal doorlooptijd van de klus wel wat langer in beslag nemen.

Lees meer …

Spackspuiten

Ja, spackspuitwerk kan ‘gewoon’ in de badkamer op het plafond worden aangebracht. In nieuwbouw woningen wordt dit ook standaard zo uitgevoerd.Het antwoord op de vraag: is spackspuitwerk vochtbestendig? Is echter nee. Als spack in direct contact komt met water (bv. als u het plafond met een natte doek wilt afnemen) kan dit los gaan laten. Dat is ook het geval in een badkamer waar niet (voldoende) geventileerd kan worden.

Langdurige blootstelling aan (zeer) vochtige lucht kan op termijn er ook voor zorgen dat de spack gaat loslaten. Het spackspuitwerk verliest dan aan hechting. Dit heeft het opbollen en afbrokkelen van de spack op het plafond tot gevolg.


Spackspuiten

Nee, spack is niet afneembaar met een natte of vochtige doek. Bij direct contact met water kan de spack aan hechting verliezen of het wordt zacht.Het is eventueel wel mogelijk de muur te behandelen met een transparante muurvernis, om deze beter afneembaar te maken. Wij zijn overigens wel de mening toegedaan dat gladde oppervlakken het beste afneembaar blijven.

Dat wil dan weer niet zeggen dat spackspuitwerk per definitie ongeschikt is voor bv. toepassing in de keuken. Wij adviseren daarbij dan wel om na te denken over een evt. nabehandeling van specifieke wanden.

Lees meer …

Spackspuiten

De prijs van spackspuitwerk afhankelijk van het aantal m2, of de ondergrond een voorbehandeling nodig heeft, de gewenste kleur etc.Een overzicht van de tarieven voor spackspuitwerk (o.b.v. de kleur wit) vindt u hieronder:

OppervlaktePrijs (excl. Btw)
> 150 m2€6,50 p/m2
100-150 m2€7,00 p/m2
50 – 100 m2€7,50 p/m2
30 – 50 m2€9,00 p/m2
< 30 m2€275,00

Spackspuiten is bij ons mogelijk vanaf €6,50 p/m2 excl. Btw – incl. afplakken en materiaal.

Lees meer …

Spackspuiten


Spackspuiten

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact opnemen
%d bloggers liken dit: